Markeringskrijt voor in de bouw

In het verkeer is het belangrijk dat er bij diverse situaties markeringen worden aangebracht. Er wordt vaak aan de weg gewerkt, en onze veelzijdige krijt is perfect voor deze situaties.

OFFERTE AANVRAGENVERKOOPPUNTEN

All Weather Marking Spray

Kies uit verschillende kleuren.

De All Weather Marking Spray is een veelzijdige markeringsspray voor het uitzetten, markeren en meten op bouw- en constructieplaatsen, wegenbouw ect. De geïntegreerde cap samen met het 360° spuitventiel maakt het gebruik eenvoudig.

De All Weather Marking Spray hecht op vele ondergronden zelfs vochtige zoals: beton, gips, asfalt, metaal, hout, steen, zand, gras en ijs.

BEKIJK MARKERINGSSPRAY

Markeerkrijt

Multifunctioneel en onuitwisbaar

Markeringskrijt wordt veelal gebruikt door installateurs, in de bouwindustrie, in de bestrating, bij asfalteren, gas en waterfitters, elektriciens, dakdekkers, bandenindustrie en in de groenvoorziening.

BEKIJK MARKEERKRIJT

Krijthouder

Zorg je ervoor dat het krijt niet beschadigt en dat je nog makkelijker markeringen plaatst.

Multifunctioneel en onuitwisbaar krijt voor het markeren en het zetten van lijnen. Markeringskrijt wordt veelal gebruikt door installateurs, in de bouwindustrie, in de bestrating, bij asfalteren, gas en waterfitters, elektriciens, dakdekkers, bandenindustrie en in de groenvoorziening.

BEKIJK KRIJTHOUDER

OFFERTE AANVRAGEN