Markeringskrijt voor in de industrie

In de industrie is het belangrijk dat er bij diverse situaties markeringen worden aangebracht. Voor elke toepassing in de industrie is ons veelzijdige krijt de juiste oplossing.

OFFERTE AANVRAGENVERKOOPPUNTEN

Markeerkrijt

Multifunctioneel en onuitwisbaar

Multifunctioneel en onuitwisbaar krijt voor het markeren en het zetten van lijnen. Markeringskrijt wordt veelal gebruikt door installateurs en in de bouwindustrie. Maar is ook handig voor vele andere toepassingen.

BEKIJK MARKEERKRIJT

Krijthouder

Voor betere markeringen

Hittebestending Merkkrijt is een multifunctioneel, niet uitwisbaar krijt. Het wordt gebruikt om lijnen te zetten en plaatsen te markeren. De markering blijft zitten op enorm hete oppervlakken, tot wel 1350°C.

BEKIJK MARKEERKRIJT HOUDER

Hittebestendig krijt

Bestendig tot 1350°C.

Hittebestendig krijt is een multifunctioneel, niet uitwisbaar krijt. Het wordt gebruikt om lijnen te zetten en plaatsen te markeren. De markering blijft zitten op enorm hete oppervlakken, tot wel 1350°C.

BEKIJK HITTEBESTENDIG KRIJT

Industriekrijt

Perfecte markeringen

Kadeem Industriekrijt, ook wel slaglijnkrijt of vijlenkrijt genoemd, is ideaal voor tijdelijke markeringen op marktpleinen, wegen en exporuimte. Het handzame formaat zorgt voor perfecte markeringen.

BEKIJK INDUSTRIEKRIJT

Speksteen

Perfect voor opvallende markeringen

Speksteen is een natuursteen met het enorm hoog gewicht. De hardheid van speksteen komt overeen met die van marmer. Doordat het smeltpunt van speksteen hoger ligt dan van staal en gietijzer blijven markeringen en lijnen gemaakt met speksteen onder extreem hoge temperaturen zichtbaar.

BEKIJK SPEKSTEENKRIJT

All Weather Marking Spray

Kies uit verschillende kleuren.

De All Weather Marking Spray is een veelzijdige markeringsspray voor het uitzetten, markeren en meten op bouw- en constructieplaatsen, wegenbouw ect. De geïntegreerde cap samen met het 360° spuitventiel maakt het gebruik eenvoudig.

De All Weather Marking Spray hecht op vele ondergronden zelfs vochtige zoals: beton, gips, asfalt, metaal, hout, steen, zand, gras en ijs.

BEKIJK MARKERINGSSPRAY

OFFERTE AANVRAGEN