Multi-functioneel Markeringskrijt

In veel branches wordt markeringskrijt gebruikt om duidelijke markeringen te plaatsen. Kadeem’s markeringskrijt multi-functioneel en kan voor vele doeleindengebruikt worden.

OFFERTE AANVRAGENVERKOOPPUNTEN

Schoolbordkrijt

Verpakt per 144 stuks

Dit duurzame uitwisbare krijt geeft een witte markering en is voorzien van een geel geplastificeerd laagje. Het krijt wordt vanzelfsprekend vooral gebruikt op scholen. Maar ook op sportverenigingen en kantoren wordt onze schoolbordkrijt vaak gebruikt.

BEKIJK SCHOOLBORDKRIJT

Industriekrijt

Kies uit verschillende kleuren.

Kadeem Industriekrijt is een stevig kalkhoudend krijt voor tijdelijke markeringen. Uitstekend toepasbaar in industriƫle omgevingen, bij montage werkzaamheden en bij magazijninrichtingen. Ook ideaal voor niet-permanente aanduidingen bij evenementen en markten. Ook toegepast als slaglijnkrijt of vijlenkrijt. Droog of met water verwijderbaar.

BEKIJK INDUSTRIEKRIJT

Marking sticks

Handig formaat

Multifunctioneel en onuitwisbaar krijt voor het markeren en het zetten van lijnen. Markeringskrijt wordt veelal gebruikt door installateurs en in de bouwindustrie. Maar is ook handig voor vele andere toepassingen.

BEKIJK MARKING STICKS

Markeringstape

Perfect voor opvallende markeringen

Met Kadeem markeringstape zorg je ervoor dat je een bepaalde plek duidelijk en veilig afzet. Voorkom hiermee dat personen het werkterrein opkomen die hier niet horen te zijn.

BEKIJK MARKERINGTAPE

OFFERTE AANVRAGEN